Footballers

  1-1 AIK - BAJEN

  Dela
  avatar
  Admin
  Div.4
  Div.4

  Antal inlägg : 55
  Registreringsdatum : 08-03-18
  Ort : Där livet leker

  1-1 AIK - BAJEN

  Inlägg  Admin i mån apr 14, 2008 11:22 pm

  Sådär nu var första sthlm derby spelat.
  Har inte följt matchen direkt men såg att den blev avblåst pga massa aik:are höll på härja och sen fick straffspark i sista min.

  Men men bättre för DIF.
  avatar
  erik
  Div.4
  Div.4

  Antal inlägg : 40
  Registreringsdatum : 08-03-20
  Ort : Norra huvudstaden

  Sv: 1-1 AIK - BAJEN

  Inlägg  erik i tis apr 15, 2008 8:38 am

  Väldigt pinsamt av ajk supportrar nu riskerar de böter eller spela inför tomma läktare!
  avatar
  Administratör
  Div.3
  Div.3

  Antal inlägg : 83
  Registreringsdatum : 08-03-19
  Ålder : 29
  Ort : Stockholm

  Sv: 1-1 AIK - BAJEN

  Inlägg  Administratör i tis apr 15, 2008 10:39 am

  Väldigt pinsamt av AIK! hade det hänt på söderstadion hade det varit poängavdrag, motståndar vinst med 3-0 och höga böter. Men eftersom Lagrell o Co sitter med AIK pins på sina slipsar i styrelserummet på Svff så är det klart att det kommer bli dryga böter och kanske stänger av en del av arenan till nästa hemmamatch. Ännu mer pinsamt är att domaren efter att blåst av matchen ger AIK klart fördel i domslutet, först när hammarby tar bollen av djordjic utanför straffområdet och djordjic lägger sig ner och får en mycket billig frispark i kanonläge som tur är blir det inte mål. Sen det mest pinsamma domslutet av alla deras straff, som jag ser det så är det kamp om bollen och AIK spelaren ramlar tämligen enkelt i straffområdet. Fegis Johanneson vågar ingenting annat än att blåsa straff för att inte reta upp AIK publiken ännu mer och inte få ett kaotiskt slut. Tråkigt att förstöra ett Derby för så många personer på detta vis! Har varit med om det här förut, år 2004 eller 2005 (kom inte i håg riktigt exakt årtal) när Hammarby leder med 1-0 och AIK publiken börjar "härja" nere vid stängslet och domaren bryter matchen men återupptar den senare och AIK gör mål i slutet efter att ha manglat ner Ante Covic i Luftrummet och tagit vara på den returen.

  SVFF SKAFFA DOMARE MED LITE STAKE I SIG!
  avatar
  erik
  Div.4
  Div.4

  Antal inlägg : 40
  Registreringsdatum : 08-03-20
  Ort : Norra huvudstaden

  Sv: 1-1 AIK - BAJEN

  Inlägg  erik i ons apr 16, 2008 3:03 pm

  HAHaa hålelr med. fuck SvFF
  avatar
  MUFC-

  Antal inlägg : 23
  Registreringsdatum : 08-03-26
  Ålder : 28

  Sv: 1-1 AIK - BAJEN

  Inlägg  MUFC- i lör apr 19, 2008 12:32 pm

  Administratör skrev:Väldigt pinsamt av AIK! hade det hänt på söderstadion hade det varit poängavdrag, motståndar vinst med 3-0 och höga böter. Men eftersom Lagrell o Co sitter med AIK pins på sina slipsar i styrelserummet på Svff så är det klart att det kommer bli dryga böter och kanske stänger av en del av arenan till nästa hemmamatch. Ännu mer pinsamt är att domaren efter att blåst av matchen ger AIK klart fördel i domslutet, först när hammarby tar bollen av djordjic utanför straffområdet och djordjic lägger sig ner och får en mycket billig frispark i kanonläge som tur är blir det inte mål. Sen det mest pinsamma domslutet av alla deras straff, som jag ser det så är det kamp om bollen och AIK spelaren ramlar tämligen enkelt i straffområdet. Fegis Johanneson vågar ingenting annat än att blåsa straff för att inte reta upp AIK publiken ännu mer och inte få ett kaotiskt slut. Tråkigt att förstöra ett Derby för så många personer på detta vis! Har varit med om det här förut, år 2004 eller 2005 (kom inte i håg riktigt exakt årtal) när Hammarby leder med 1-0 och AIK publiken börjar "härja" nere vid stängslet och domaren bryter matchen men återupptar den senare och AIK gör mål i slutet efter att ha manglat ner Ante Covic i Luftrummet och tagit vara på den returen.

  SVFF SKAFFA DOMARE MED LITE STAKE I SIG!

  haha Smile lagrell och co med AIK pins? Värsta jag hört. Dessa killar är vider, det kan jag hålla med om men de är verkligen inte på något sätt emot bara Hammarby.. Djurgårdspins kan jag däremot tänka mig att de sitter med.
  avatar
  erik
  Div.4
  Div.4

  Antal inlägg : 40
  Registreringsdatum : 08-03-20
  Ort : Norra huvudstaden

  Sv: 1-1 AIK - BAJEN

  Inlägg  erik i lör apr 19, 2008 5:53 pm

  Nej, SvFF är gnagare.

  Sponsored content

  Sv: 1-1 AIK - BAJEN

  Inlägg  Sponsored content


   Aktuell tid och datum: mån jan 21, 2019 10:40 am